help me!

Det funkar inte att lägga upp bilder, och jag får inte fram någon header. jag blir gaaaaaaaaaaalen!
Kan någon hjälpa mig?! hehe


Supersize vs. superskinny

Såg precis filmen queensize på 3an. Bra film, stark tjej. Sitter nu och tänker på olika folk är, ibland kan jag känna mig jättetjock, men ibland äckligt smal. Jag har länge fått höra att jag är alldeles för smal och att min jävla "kurva" inte stämmer eftersom jag är för smal för att vara 175. Jag väger ca 49 kilo och är 175, visst, mina höftben sticker ut ganska mycket, man kan se mina revben och min ryggrad. Men jag vet att jag inte har någon form av aneroxia. Eller? hur vet man det? jag tappar ganska mycket hår, fryser ofta... men jag tränar inte ofta, utan jag har alltid varit smal. Men då och då kommer tanken upp i mitt huvud att jag är på god väg att utveckla någon sorts aneroxi, eftersom min kropp ständigt kritiseras. Jag är modell, modefolk/argenturer kritiserar min kropp och mitt utséende hela tiden. i denna branschen jämförs man hela tiden med andra modeller. Vi modeller blir inte behandlade som vanliga människor, vi är produkter som argenturerna vill sälja. T ex. en gång när jag satt i sminkstolen och make-up artisterna höll på med att sminka mig, stod de precis bakom mig och pratade om mitt utséende.

- Det skulle sett bättre ut om hon hade tjockare ögonbryn.
- Hennes kindben skulle varit liiite högre upp.
- Kinderna ser lite hopsjukna ut.

Då börjr jag tänka på dessa saker själv och börjar själv kritisera mitt utséende även fas jag är nöjd med mig själv.
Jag vet inte hur jag kom in på detta ämnet, men folk tänker inte alltid på hur de behandlar andra människor, och glömmer bort att alla har känslor.
 
                         Okej, detta inlägget doesn't make any sence, men jag skrev ner allt som ploppade upp i mitt huvud.

Jag Har Känslor


Sascha Fierce

Godnatt!

Her (my) alterego - SoFierce

Jag kollade runt på lite bloggar och kände att det skulle vara skönt att få kunna skriva av sig lite då och då. Istället för att köpa en rosa dagbok att gömma under kudden så att min mamma hittar den, så gick jag in på blogg.se, fyllde i mina uppgifter, och nu har jag en blogg.

Så... what to write?

Jag vill inte att någon ska veta att jag gått och skaffat mig en blogg då jag alltid varit lite skeptisk mot bloggare. Egentligen, varför är det så intressant att läsa om en annans liv? Vilka kläder en person har köpt, och var någon fikar och festar...? it doesn't make any scence.

Haha, om ett år eller två kanska jag tittar tillbaka på detta inlägget och skrattar, och kanske har 100000 besökare om dagen. Eller inte.

Läs om ni har lust, denna blogg kommer funka mer som en dagbok och jag kommer antagligen bara skriva av mig eftersom jag har ganska svårt att prata om känslor osv. 

// A(int)Fierce

RSS 2.0